← Vorige pagina
Crafta opbouwcursus

Crafta opbouwcursus

3.75/5 (1)

Klinisch management van Craniofaciale functiestoornissen en -pijn

Een meerdaagse praktische cursus met als doel het formuleren van hypotheses, het uitwerken tot een behandelplan en het komen tot een efficiënt beheer van ingewikkelde craniomandibulaire en craniofaciale klachten.

Een minimum van 8 uur onderzoek en behandeling en het opstellen van een behandelprotocol door de deelnemers is daarbij inbegrepen.

Onderzoek en behandeling van :

 • Verbeteren van functiestoornissenkinderen met craniocervicale dysfuncties, juveniele hoofdpijnklachten (update) en revalidatie bij parese van de n.facialis
 • Functioneringsproblemen en oorpijn
 • Clinemetrie in craniofaciale regio
 • Patiëntpresentatie met de follow-up Kinderen met oorpijn, craniomandibulaire dysfuncties (praktische update)

Beoordelingen

1 beoordeling van “Crafta opbouwcursus

 1. Over het algemeen heeft de Crafta opleiding mij heel veel extra kennis opgebracht, waardoor ik een hele nieuwe patienten groep aan het behandelen ben. De college’s hebben altijd een goede mix gekend tussen theorie en praktijk, ondersteund met goede dia’s en filmpje met praktische voorbeelden.
  Wat wat mij betreft wat meer aandacht mag hebben is de structuur van de mappen (lay-out) en de wetenschappelijke onderbouwing met recente literatuur. In de opleiding wordt met enige regelmaat verwezen naar literatuur ouder dan 10 jaar. Dat noemen we in de wetenschap niet meer up-to-date!

  3.75/5

  4/5

  4/5

  4/5

  3/5

  19

  Fysiotherapeut, manueel therapeut, gezondheidswetenschapper

Geef een beoordeling