← Vorige pagina

Basistraining Motivational Interviewing

kosten: 795
Vakdomein: Algemeen, Bekken, Geriatrie
Accreditatiepunten: 27
Cursusvorm: Cursus

Motiveren kun je leren

Heeft u het idee dat patiënten motiveren voor gezonder gedrag erg lastig is en veel tijd en energie kost? Dan is deze Basistraining MI wat voor u! Niet weer het zoveelste theoretische model, niks zweverigs en ook maken we geen psycholoog van u. In tegendeel: Doelgericht, praktisch en concreet aan de slag. Direct toepasbare adviezen afgewisseld met ervaren en oefenen. Ruim 28 uur inspireren en leren! Meer bereiken in minder tijd?

Met Motivational Interviewing kunt u uw patiënten effectiever motiveren om gezonder te leven. Dat levert u tijdwinst op en meer voldoening/resultaten.

Doelstelling

De Basistraining bestaat uit 3 hele dagen met volop ruimte voor eigen inbreng. Dag 1 en dag 2 zijn kort op elkaar gepland. Maar de derde dag is 3 á 5 weken later. Op die manier kunt u in de praktijk oefenen en ervaring opdoen. Op deze manier haalt u het meeste uit de training.

Beoordelingen

2 gedachten over “Basistraining Motivational Interviewing”

 1. Wauw, wat een goede training. Het was niet alleen leuk en gezellig maar ook erg praktisch en meteen toepasbaar.
  Mijn gesprekken werden meteen fijner en efficiënter en ik kreeg nu veel meer patiënten van het roken af.

  Beantwoorden
 2. Zeer interessante training, met gepassioneerde trainer die veel praktische voorbeelden geeft. De dagen zijn voorbij gevlogen. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  Ik snap patienten nu beter en weet beter wat ik kan doen om patienten beter te motiveren voor ander gedrag.
  Stijn bedankt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie