← Vorige pagina

Introductiecursus Infant Mental Health

kosten: 385
Vakdomein: Vrijdeel
Accreditatiepunten: 25
Cursusvorm: Cursus

Introductie

Het doel van deze introductiecursus is om professionals die werken met gezinnen met jonge kinderen kennis te laten maken met de basisprincipes van Infant Mental Health en hoe je dit gedachtegoed kan toepassen in de (klinische) praktijk.

Beschrijving

De introductiecursus Infant Mental Health neemt zorgprofessionals van HBO & WO-niveau in 15 uur mee langs de Infant Mental Health Visie en het risico – en protectieve factorenmodel.

De Introductie is de eerste in een serie korte 15-uurs nascholingscursussen gericht op de HBO en WO professionals die zich regelmatig willen bijscholen wat betreft kennis en vaardigheden om de ouder-kind relatie te bevorderen, beter met de keten om het jonge kind samen te werken, beter met moeilijke ouders samen te werken, traumasensitief te werken met ouders en hun jonge kind en nog meer te ontwikkelen cursussen. Houd onze website in de gaten voor eventuele andere nascholingscursussen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

De introductiecursus wordt blended georganiseerd wat inhoudt dat er wordt gewerkt door middel van een mengeling van werkvormen live (6 uur) én online (9 uur). Cursisten werken in een afgeschermde leeromgeving, waar ze vanaf de start van de cursus tot een maand na afronding in kunnen loggen. In deze leeromgeving staan eveneens alle opdrachten en (online) werkvormen klaar

Beoordelingen

Plaats een reactie