← Vorige pagina

Kniepijnsyndromen

kosten: 230
Vakdomein: Algemeen
Accreditatiepunten: 5
Cursusvorm: Cursus

Beschrijving

Vanuit cliëntprofielen worden klinische redeneringen toegepast uit zowel de screeningsfase, als uit de diagnostische en therapeutische fase. Alle elementen van de biopsychosociale benaderingswijze komen aan bod, zowel de biomedisch-procedurele als de persoonlijk-narratieve.

Er wordt gewerkt met interactieve werkvormen en open gespreksvormen op basis van casuïstiek. Tevens zullen verschillende onderdelen van de diagnostiek en behandeling van cliënten met kniepijn worden gedemonstreerd en geoefend. U wordt verzocht daar met uw kleding rekening mee te houden.

De cursus ‘Kniepijnsyndromen’ maakt onderdeel uit van een leerlijn binnen het NPi-scholingsaanbod betreffende de knie. Voor nadere informatie over deze leerlijn zie hieronder. Het is niet noodzakelijk of verplicht om de cursussen binnen deze leerlijn in de aangegeven voorkeursvolgorde te volgen. Op basis van eigen inzicht en individuele leerbehoefte bepaalt u zelf waar u insteekt in deze leerlijn.

Doel

Na de cursus is de deelnemer in staat om aan de hand van casuïstiek de diverse kniepijnsyndromen te diagnosticeren en op grond van klinisch redeneren uitgangspunten te formuleren voor de begeleiding en behandeling van deze cliënten.

Beoordelingen

Plaats een reactie