← Vorige pagina

Landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten in de eerste lijn – e-learning module

kosten: 25
Vakdomein: Algemeen, Geriatrie
Accreditatiepunten: 6
Cursusvorm: Online cursus

De e-learning ‘landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten in de eerste lijn’ is ontwikkeld door zorgexperts op de verscheidenheid aan onderwerpen die aan bod komen bij revalidatie van coronapatiënten. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van long en hart (therapeuten en medisch specialisten), maar ook aan psychologen, diëtisten en ergotherapeuten. De e-learning is o.a. gebaseerd op kennis vanuit het REACH-project (Amsterdam UMC), het recent uitgebrachte European Respiratory Society-expert adviesdocument en het KNGF-standpunt ‘fysiotherapie bij patiënten met COVID-19’. De e-learning gaat onder andere in op achtergrondinformatie over het virus, de behandeling op de intensive care, verwijzing en vergoeding, fysiotherapeutische behandeling en multidisciplinaire samenwerking.

 • De e-learning wordt tegen kostprijs (o.a. licentiekosten e-learning platform) aangeboden (€25,- excl BTW).
 • De e-learning is te volgen door fysiotherapeuten om aanvullende expertise omtrent corona te verkrijgen. Let wel: je dient geregistreerd te staan als longfysiotherapeut bij Chronisch ZorgNet of een goedgekeurde basisscholing longaandoeningen gevolgd te hebben om zichtbaar te worden als coronatherapeut op de Zorgzoeker van Chronisch ZorgNet. Dit geldt ook voor therapeuten die niet zijn aangesloten bij Chronisch ZorgNet.
 • De accreditatie is goedgekeurd en je krijgt 6 punten bij het KNGF en 5 punten bij Keurmerk Fysiotherapie.
 • De e-learning kan via de Webshop gekocht worden. Vervolgens zal via e-mail verdere informatie over de e-learning worden toegestuurd.

Wekelijks verschijnen nieuwe inzichten betreffende de ziekte en de optimale behandeling. Ter aanvulling op de e-learning raden wij je aan om webinars te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten betreffende de ziekte en behandeling.

Beoordelingen

2 gedachten over “Landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten in de eerste lijn – e-learning module”

 1. Goedendag,
  ik had mij aangemeld voor de covid cursus en ook de 25 euro betaald maar niets meer vernomen.
  kunt u mij daar iets over vertellen? sta ik eigenlijk wel in uw systeem?

  Dhr.W.v.d.Oever, geb. 16-12-1954

  Beantwoorden
  • Beste Hr v.d.Oever,
   Fysiocursus.nl organiseert zelf geen cursussen. Wij vragen ook geen betaling van van cursisten. U hebt zich waarschijnlijk aangemeld bij de organisator van de cursus. Voor nadere informatie moet u zich met hun in verbinding stellen. Een link naar de website vindt u rechtsboven.

   Beantwoorden

Plaats een reactie