← Vorige pagina

Level 1 – Basisopleiding MSU Voet & Enkel

kosten: 2000
Vakdomein: Algemeen, Manueel, Sport
Accreditatiepunten: 75
Cursusvorm: Cursus

Algemene informatie

Deze opleiding vormt een zeer uitgebreide en gedegen basis voor de voet- en enkelechografist in de eerste lijn en is de ideale vooropleiding voor de Level 2 advanced cursussen. De opleiding bestaat uit 4 dagen + 4 online lesmodules + het examen.

Deelnemers werken gestructureerd door alle gebieden van de voet en enkel. Elk dagdeel komt er een gebied bij, puur praktijkgericht door vooral te doen onder leiding van betrokken docenten. Onze bijzondere lesmethoden stelt deelnemers in staat zich in slechts 4 dagen te ontwikkelen tot een voet- en enkelspecialist die beschikt over bijzondere kennis met betrekking tot echografietechnieken.

 

Voordeel

Een groot voordeel van onze echo-opleiding is dat u zelf de online lessen volgt op een willekeurig moment voor aanvang van de handson lessen. Ons eLearning platform kunt u net zo vaak bekijken als u maar wilt. Daarmee is het frontaal lesgeven voor het grootste gedeelte verdwenen. Luisteren naar de docent kan ook thuis. De contacturen kunt u beter gebruiken om te oefenen met de probe in de hand en een docent die over uw schouder met u meekijkt.

De opleiding wordt verzorgd door Podozorg Nederland, SonoSkills en Enraf-Nonius. De lessen worden gegeven op de middag en de aansluitende avond, tenzij anders aangegeven. De lestijden zijn van 12.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur. De opleiding heeft een looptijd van 2 maanden, inclusief roostervrije weken.

Beoordelingen

Plaats een reactie