← Vorige pagina

Palliatieve Zorg Interdisciplinair Module 2

 • Prijs:
  709
 • Accreditatiepunten:
  24 punten
 • Prijs per punt:
  € 30
 • Vakdomein:
  Geriatrie, Oncologie
 • Cursusvorm:
  Cursus
 • website: Hogeschool Zuyd Opleiding Fysiotherapie
  • Datum:
   Locatie: Heerlen

Werk jij als professional met chronisch zieken en uitbehandelde patiënten? En zit je steeds vaker in teams waarin verschillende disciplines met elkaar samenwerken? Dan is het essentieel om te weten hoe je het beste kunt af stemmen. Met elkaar, maar ook met de patiënt en zijn of haar naasten. Als interdisciplinair/interprofessioneel team ben je samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven van mensen met een ongeneeslijke aandoening. En dat kan alleen met de beste kwaliteit van zorg.

In de cursus Palliatieve Zorg Interprofessioneel leer je hoe je vanuit je eigen discipline op de juiste manier kunt samenwerken. We gaan in op de inhoud van de zorg en de competenties die samenwerking met alle betrokkenen vraagt. Je vergroot je kennis, verkrijgt inzicht en leert van en met elkaar. Je ontwikkelt met een eigen visie op palliatieve zorg en ontdekt hoe je – positief kritisch – samen met alle betrokkenen een bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van leven en sterven. Met deze cursus zet jij de volgende stap in je loopbaan.

Praktijkgericht leren van experts

De cursus bestaat uit tien dagen en is onderverdeeld in vijf modules. Het programma van de cursus is opgebouwd rondom praktijksituaties. De casus wordt telkens plenair toegelicht door experts uit het werkveld. In de vorm van een college bijvoorbeeld. Vervolgens wordt de casus per discipline uitgewerkt. In de plenaire terugkoppeling komt aan bod op welke manier de zorg interprofessioneel versterkt kan worden.

Beoordelingen

Plaats een reactie