← Vorige pagina

Pijn Verdieping

kosten: 675
Vakdomein: Algemeen, Oncologie, Psychosomatisch
Accreditatiepunten: 54
Cursusvorm: Cursus

Deze cursus richt zich op praktische uitvoering in de behandeling van chronische pijn. De cursus is multidisciplinair opgezet en richt zich op pijn professionals in het algemeen. Aan bod komen musculoskeletale pijn en kennis en vaardigheden mbt chronische hoofd- en buikpijn.

Bij deze doelgroep is chronische pijn vaak wel de belangrijkste klacht maar zeker niet de enige klacht. In deze scholing krijg je handvatten om de overlap met stressgerelateerde klachten of persoonlijkheid gerelateerde aspecten in te passen in je benadering en behandelkeuze.

Basale kennis over chronische pijn wordt bekend verondersteld. Deze scholing traint je, om in concrete situaties met concrete patiënten adequaat te handelen en de juiste keuzes te maken.

Naast kennis en handige tools biedt de scholing veel mogelijkheden om in rollen spelen en met een acteur concrete situaties te oefenen.

We nodigen ergotherapeuten, psychologen, bewegingstherapeuten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkenden, POH-GGZers, huisartsen, bedrijfsartsen, e.a. nadrukkelijk uit om deel te nemen.

Beoordelingen

Plaats een reactie