Over ons

easytaping_fysiotherapie_sportblessure-1024x683Over ons

Voor een cursus fysiotherapie bent u hier op het juiste adres. Of u nu specifiek op zoek bent naar een opleiding fysiotherapie, een overzicht van cursussen fysiotherapie of zelf een cursus aanbiedt. Fysiocursus.nl is het online platform voor het zoeken van cursussen fysiotherapie. Daarnaast hebben fysiotherapeuten de mogelijkheid om cursussen te beoordelen, om zo collega’s te helpen bij het maken van een keuze.

Cursus fysiotherapie

U vindt alleen vakinhoudelijke geaccrediteerde cursussen fysiotherapie op Fysiocursus.nl. Het aantal cursussen waar u als fysiotherapeut accreditatiepunten mee kunnen behalen (ten behoeve van uw registratie in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie) groeit iedere maand. Dat vraagt natuurlijk om een duidelijk overzicht. Als de grootste, onafhankelijke verzamelwebsite voor cursussen fysiotherapie spelen wij in op uw behoefte met bijna 800 cursussen en nascholingen. Na afloop van de cursus beschikt u over nieuwe kennis die u meteen in de praktijk kunt gebruiken. Wilt u zich blijven ontwikkelen in uw vakgebied? Bekijk dan het complete aanbod cursussen fysiotherapie.

Geaccrediteerde cursussen fysiotherapie

Op de cursuspagina’s vindt u bij elke opleiding fysiotherapie het actuele aantal toegekende accreditatiepunten. Met de bijna 800 beschikbare cursussen zorgt Fysiocursus.nl voor een groot aanbod cursussen en opleidingen voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en andere zorgprofessionals die zich verder willen professionaliseren. Maak uw keuze in de cursuskalender.

Opleidingen fysiotherapie beoordeeld

Beoordelingen helpen bij het maken van een juiste keuze. Fysiocursus.nl biedt daarom de mogelijkheid om cursussen te beoordelen op een aantal punten: documentatie, ondersteuning, organisatie en didactiek. U kunt uw keuze voor een opleiding baseren op zowel de inhoud van de cursus als op ervaringen van andere fysiotherapeuten. Wanneer u zelf een cursus fysiotherapie heeft gevolgd, helpt u collega’s door die cursus te beoordelen.

Cursusaanbieders

Bent u een aanbieder van een geaccrediteerde cursus fysiotherapie? Meld u dan aan en beheer zelf uw informatie online. Via uw persoonlijk account heeft u de mogelijkheid om de inhoud van de cursus te wijzigen of nieuwe cursussen toe te voegen. U kunt uw cursisten uw cursussen laten beoordelen of bekijken hoe u op dit moment al beoordeeld wordt. Aanmelden en het beheren van uw account is kosteloos. U kunt zich direct gratis aanmelden als cursusaanbieder of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wanneer cursussen fysiotherapie

De agenda bevat een overzicht van cursussen fysiotherapie. U vindt de cursus fysiotherapie, lezing of het congres gerangschikt per datum. In het zoekfilter heeft u nog de extra mogelijkheid om op of tussen specifieke data te zoeken. Hoewel we ons uiterste best doen de agenda up-to-date te houden, raden we aan altijd vooraf de website van de cursusaanbieder te raadplegen.

Heeft u vragen of opmerkingen over Fysiocursus.nl? Wij horen het graag. Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen.